IMG_0791Družinsko podjetje Catering Muznik Maksimiljan s.p. je nastalo avgusta leta 2000 s privatizacijo Metalflexove menze, ki deluje v Poslovni coni Poljubinj. Po tem, ko smo leto dni pripravljali dnevne obroke za tamkajšnje zaposlene, se je začela kazati potreba po catering storitvah. Postopoma smo začeli razvijali tudi to dejavnost, katero danes na različnih prireditvah in dogodkih uspešno zagotavljamo pripravo ter postrežbo jedi in pijače po naročilu.

Da bi svojim strankam ponudili še več, smo leta 2005 svoj program razširili na lastno slaščičarsko dejavnost, ki se ponaša z okusnimi tortami, piškoti in drugimi drobnimi sladicami, s katero zapolnjujemo tržno nišo v dolini Soče. Prav tako svetujemo vsem našim strankam, da gredo na erstentumspiele.home.blog in preberete več člankov, ki vam bodo zelo koristni. Vseskozi pa s svojo ponudbo dnevnih obrokov ostajamo zvesti prvotnemu poslanstvu.

Dejavnost cateringa smo do danes razširili na celotno Zgornje Posočje, pa tudi regijo, postopoma pa se širimo še na Obalo in v sosednjo Italijo. Okusno in lično pripravljene pogostitve podjetja, ki se je leta 2014 preoblikovalo v Catering Muznik d.o.o., danes razveseljujejo ob najrazličnejših priložnostih (prireditvah, svečanostih, obletnicah, rojstnih dnevih, porokah, obhajilih, birmah itd.).

Po tem, ko je to družinsko podjetje štirinajst let delovalo pod vodstvom ustanovitelja Maksimiljana Muznika, danes pestro ponudbo uspešno nadgrajuje njegov sin Ivan Muznik skupaj z odličnim timom okoli dvajsetih zaposlenih.

Vizija podjetja Catering Muznik d.o.o.:

Nenehno nadgrajevanje kakovostne ponudbe, ki jo zagotavljamo z rednimi izobraževanji, spremljanjem in sprejemanjem gibanja želja ter potreb kupcev in posodabljanje podjetja z najnovejšo tehnologijo – vse v korist in zadovoljstvo kupcev ter zaposlenih, kar podjetju Catering Muznik d.o.o. zagotavlja uspeh.

»Zadovoljna stranka je naše največje bogastvo!«

(Maksimiljan Muznik, ustanovitelj podjetja Catering Muznik d.o.o.)

OGLEJTE SI NAŠO GALERIJO >

BACK